Persoonlijk financieel advies levert altijd iets op
De middelbareschooltijd en de financiën
Een hele mijlpaal voor uw kind: de overgang naar de middelbare school. Er verandert dan ook financieel van alles. De kosten en de ondersteuningsmogelijkheden op een rijtje.
Lees meer...

Persoonlijk financieel advies is eigenlijk financieel, fiscaal en juridisch advies in ťťn. Wat wilt u met uw geld doen, nu ťn in de toekomst? Is dat haalbaar en zo ja, hoe? Door uw plannen fiscaal zo aantrekkelijk mogelijk te realiseren, liggen besparingen binnen handbereik. DŠt is de kern van goed persoonlijk financieel advies van Van Schayk AssurantiŽn!

FinanciŽle planning volgens Van Schayk AssurantiŽn
Met financiŽle planning gaan we invulling geven aan de plannen die u heeft met uw geld. Hoe gaan we die doelen bereiken? Daarbij gaan we de volgende vragen beantwoorden:

Een financieel plan dat mee verandert
Met zoín financieel plan heeft u inzicht in uw hele financiŽle situatie. Niet alleen op dit moment, maar ook voor de toekomst. Maar uw leven staat niet stil: uw (financiŽle) situatie of uw plannen kunnen natuurlijk altijd wijzigen. Daarom controleren we periodiek of we moeten bijsturen in het financiŽle plan. Zo houden we uw financiŽle planning actueel ťn rendabel!

Maak nu een afspraak voor persoonlijk financieel advies in Maastricht
Financieel advies wordt pas echt persoonlijk als u het dicht bij huis kunt regelen. Maak daarom een afspraak op ons kantoor in Maastricht. Dan zult u snel merken wat ons persoonlijk financieel advies u oplevert.


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.