De goedkoopste autoverzekeringen vergelijken
Elektrische fiets populair bij dievengilde
Elektrische fietsen zijn populairder dan ooit. Niet alleen bij consumenten, ook bij fietsendieven. Volgens verzekeraars zijn er in 2019 bijna 4.000 meer gestolen dan in het jaar ervoor.
Lees meer...

Autoverzekeringen vergelijken betekent kijken naar prijs ťn naar polisvoorwaarden. Is er een eigen risico? Welke waarde van de auto hanteert de verzekeraar? Vragen die belangrijk zijn bij het vergelijken van autoverzekeringen. Meer dan 100 aanbieders staan klaar om u van dienst te zijn met hun motor- of autoverzekering. Bij Van Schayk AssurantiŽn krijgt u een eerlijke vergelijking van autoverzekeringen ťn uitstekende service!

All-risk of WA autoverzekering?
Wat voor u de beste autoverzekering is, hangt onder andere af van de leeftijd en waarde van uw auto: is uw auto het nog waard om all-risk verzekerd te worden? De premie van een all-risk autoverzekering is immers hoger dan die van een WA-verzekering. Als u de kosten van eventuele schade zelf kunt dragen, dan is een WA-autoverzekering wellicht voldoende. Twijfelt u? Bel 043 - 3624239 voor een afspraak. Dan berekenen wij voor u de optimale dekking van uw autoverzekering.

DŠŠrom een autoverzekering via Van Schayk AssurantiŽn

Maak een afspraak op ons kantoor in Maastricht. Makkelijk en altijd goed geregeld!


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.